dilluns, 10 de setembre del 2007

CRUEL I INADMISIBLE

El titol que he posat a aquest post, es refereix als maltractaments, fisics o pitjor encara, psicologics que pateixen moltes dones, moltissimes més de les que us podeu imaginar, i moltes ni tans sols se n'adonen.

Naturalment que si et pegan et dones compte que et maltracten, però aixó no vol dir que tu et vegis amb cor de reaccionar i de denunciar-ho.

Aixó és perquè molt habilment el maltractador t'ha anat fican al cap la idea de que no pots viure sense ell, no pots anar enlloc perque no ets res tu sola, que no vals una merda, que depens totalment d'ell per tot, que no tens a ningú, només a ell. I llavors quan arriven els cops, ja t'ho has cregut tant que estàs convençuda que tot és per la teva culpa.

La persona que maltracta a una altre sempre és perquè ell te un complexe d'inferioritat, normalment son persones amb poca cultura,i amb una autoestima molt baixa, però que vol fer creure que és superior a cops, és l'unica manera que te per sentir que controla la situació.

Aneu en compte, perquè com us he dit abans, son molt habils i la majoria de les vegades ni tu mateixa t'adones del que està passant fins que ja és massa tard.

Tant de bó no us hagués de dir que tot aixó ho se perque ho he viscut. Fins i tot em fa vergonya reconeixer-ho, però és aixi.

A tots ells els dedico aquesta cançó de la Bebe "MALO"
>">