diumenge, 6 de juliol del 2008

VIURE?

Avui he vist una pel-licula que m'ha fet pensar moltissim en la decissió que pren finalment el protagonista.

Es un noi, molt jove que pateix des de que va neixer, una extranya malaltia que fa que hagi de viure sempre a les fosques, sense cap classe de llum ni natural ni artificial.

Amb els seus pares han corregut tots els especialistes i curanderos del mon, i no hi ha sol-lució, ha de viure sempre a les fosques o protegit per una mascara, un vestit i uns guants de pell.

Com a tots ens ha passat, arriva l'amor a la vida d'aquest noi, i s'ha de plantejar si vol viure la resta de la seva vida ( si a aixó se li pot dir vida) a les fosques, o només tres dies plenament disfrutant de tot el que li depari la seva curta vida al màxim.

Quina tria tant dificil, oi? penseu que triaria-ho vosaltres?.

Ara jo em poso al lloc d'aquest noi que mai ha viscut com la resta de les persones, no té amics, esta sempre sol i ni tant sols s'ha vist en un mirall.

Ara soc jo la que em poso a la seva pell i trio, i trio viure poc, però plenament, aprofitant tots els moments al màxim, coneixer la felicitat, l'amor, l'amistat, tot, mentre duri, tant se val si son tres dies o una setmana o unes hores.

M'ha fet pensar molt aquesta pel-licula, hi ha moltissima gent que viu i no vol viure, i també moltissima que vol viure i no pot fer-ho, la vida mai es justa per tothom, però ens hem d'enfrontar al que ens ha tocat viure a nosaltres i prendre les nostres propies decissions, erroneas o acertades, però només nosaltres les podem
prendre.

2 comentaris:

zel ha dit...

Viure, si es pot viure així, és sempre la millor opció...planyer's no duu a res més que no sigui més sofriment encara...
He vingut al teu blog i m'he quedat a llegir...
Petons!

Maite ha dit...

Hola Zel,
M'agrada que t'hagis quedat a llegir el meu blog.
Benvinguda.
Una abraçada.