dijous, 10 de juliol del 2008

BEN

Ara feia molt temps que no feia cap doblet, i he volgut fer-ho amb aquesta maravellosa cançó de'n Michael Jackson, tot i que ningú se li pot comparar, perquè te un talent innat, un do que molt poques persones tenen al mon.
Quina llàstima que ara no podem gaudir plenament del seu enorme talent.
La vida( i la seva familia) li han fet molt mal. En Michael mai ha pogut ser un nen, no ha pogut jugat al carrer amb els seus companys, no ha pogut viure la seva adolescencia i les primeres novietes com fa tothom, des de 5 anys que va pujar dalt d'un escenari ja mai mes ha pogut fer una vida com tots els nens.
D'una banda em sabria greu no haver-lo sentit mai, perquè és un regal per els meus sentits. Però quan penso en ell i el veig ara i veig en el que l'han convertit, penso que m'hauria estimat més que fos feliç en lloc de ser famos.

BEN - MICHAEL JACKSON



Es veu que a la Gran Bretanya fan un concurs per trobar noves estrelles ( estil O.T. però amb nens). Buscant que més havia cantat Ben he trobat aquest nen que la canta de maravella, fins i tot en Michael Jackson el va anar a escoltar a la final, i pel que es veu, l'hi va agradar moltissim que en Billi cantés la seva cançó i ho fes tant bé.
En fi jutjeu vosaltres mateixos.

BEN - BILLI GILMAN


1 comentari:

masaoms ha dit...

Genial doblet!! el meu preferit en Michael, per suposat!! un pto!