dimarts, 23 d’octubre del 2007

COM ES POSSIBLE??

">
Avui he vist per la tele aquest video. M'ha deixat glaçada, no tinc paraules, però, com és possible???.

Com pot ser que hi hagi una persona tant cruel que vagi repartint violencia a tort i a traves, només perquè si, perquè així ell se sent satisfet?.

Com pot ser que ningú ni digui ni fagi res?. Pel voltant es veu que hi ha altre gent, no entenc com ens hem tornat les persones, es inexplicable i per mi inexcusable.

I per fí, i aixó és el pitjor:
Com pot ser que un energumen així, que no es pot qualificar de persona, ja torni a campar pel carrer?.

Com podem confiar en una justicia que permet aixó?

Estic indignada.

2 comentaris:

masaoms ha dit...

Jo també! Indignada i furiosa!!!

Gemma ha dit...

Doncs perquè la justícia que permet això permet que morin a l'any milers de dones en mans de les seves parelles que les maltractaven, la que permet que una persona que roba una barra de pà perquè els seus fills mengin es passi més de 10 anys a la pressó, la que permet que un assassí que ha matat milers d'innocents surti de la pressó perquè voluntàriament ha fet vaga de fam... i no parlo més perquè s'allargaria massa.

Per altra banda, quan he vist el noi que es veu a prop seu mirant cap a l'altre costat... a vegades ens veiem capaços de molt quan ho veiem des de fora, però qui sap què haguéssim fet en lloc d'aquest noi. Fa dos dies va morir un noi a Barcelona per intentar ajudar a una noia que s'estava discutint amb la seva parella. Va rebre un fort cop al cap, i ara és mort.

En fi, un cas molt polèmic, i l'agressor en concret un monument a la ignorància i a la incultura.