dimarts, 26 de maig del 2009

ELS MEUS ANIMALETS


Es diu "BITXU", és una part important de la nostre familia, un dia de pluja el vam sentir cridar al carret de casa i el vam baixar a buscar, crec que el destí va fer que ell ens busques i que nosaltres el trobessim, en aquells moments de les nostres vides, ens era completament necessari, va passar a formar part de nosaltres i des de llavors, ja deu fer uns 10 anys, és el nostre gatet entremaliat. Com tots els gats quan vol és una mica autista, però és molt carinyos, hi ha vegades que fins i tot empalagos de tantes festes que ens fa.

Aquest és l'"ITU", ell encara porta més temps a la familia, el vam regalar a l'avi ja fa uns 17 anys més o menys. Es una cotorra carolina, quedaria-ho parats de les coses que fa aquest animalet tant petitó, bé, com totes les cotorres parla, i repeteix tot el que li ensenyem i tot el que sent, fins i tot sons com el del telèfon o alguna cosa que sent molts cops per la televisió.
També canta una estrofa d'una cançó que ens va costar molt ensenyar-li, la cancó és "La mare" i quan la canta va d'un costat a l'altre de la gabia ballant i movent el cap al rtime de la música.
També menja de tot, quan ens asseiem a taula, és posa a cridar fins que no li donem alguna cosa del que mengem, i te preferències, li encanta la truita, però s'ho menja tot.
Des de que es va morir el meu pare que no surt de la gabia, només ell el podia agafar i fer-li petons i passejar-lo per tot el pis, però a nosaltres no ens deixa ni acostar-nos'hi.
Aquests son els nostres animalets, i els estimen tant que ens costaria molt imaginar-nos la nostre casa sense ells.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

:) Moltes gràcies Maite, espero que aixi sigui. T'he respòs en el meu blog, però no sabia del cert si ho rebries, i m'he preferit passar.
veig que compartim la passió per els animals jeje

Per cert no puc fer-me seguidora dels teus blogs! Es així ?

Maite ha dit...

Suposo que si que et pots fer seguidora dels meus blogs, però no se com

masaoms ha dit...

jejejejeje...que guapos els dos...a veure si aquest cap de setmana podem venir... ;-)