divendres, 15 d’agost del 2008

SANTA MARIA, LA MEVA MARE

Avui és el sant de la meva mare, és diu Maria, sempre he trobat aquest nom molt bonic, el trobo senzill, tendre, suau, potser és perquè sempre l'he associat a la meva mare.
Ella és un tresor i per mi és un privilegi tenir-la encara al meu costat perquè ja té 80 anys (els va fer el dia 4/08)i encara està molt bé de salut.
Crec que entre tots hem aconseguit que passes un dia feliç, com ella es mereix.
Li hem regalat una creu d'or amb un crist d'or blanc clavat a la creu, la veritat és que es preciosa, però ella no s'esperava que li regalessim res perquè el dia 4 va ser el seu aniversari i ja li haviem donat tots un regal.
Quan l'ha obert i l'ha vist, els ulls li brillavan i quasi es posa a plorar, ella és molt creient i té medalles i també una creu, però de plata i ens ha dit "Mai a la vida havia tingut una creu d'or" per ella ha estat com que li regalessim un tresor, deseguida se l'ha penjat a coll i ens ha dit que mai més se la treuría.
També hem anat a dinar tots junt fora de casa, a ella li agrada molt colebrar el sant amb un dinar que no hagi de fer ella (que és la que sempre cuina).
En fí, que crec que ha rebut el missatge de que l'estimem, per mi és molt important, perquè en un moment la vida et pot canviar radicalment i no vull perdrem l'ocasió de demostrar-li que l'estimo sempre que puc.
Feliç dia mama, T'ESTIMO.
Que bé que sona aquest nom de MARIA, no creieu? El noi que canta aquesta cançó a WEST SIDE STORY, també creu que és un so maravellos.

1 comentari:

zel ha dit...

Felicitats per la part que et toca, i sí, és un nom molt bonic. Petons. I la pli, una passada, la recordo molt!